ביף ג’רקי

ביף ג’רקי

בשר מיובש שמגיע מדרום אמריקה

בגרסה מתובלת שמספקת מנת חלבון או סתם כחטיף.

  • תנור יבוש
  • 1 ק"ג נתח ויסבראטן או נתח דל שומן אחר
  • 0.5 כוס רוטב טריאקי
  • 5 גרם צילי גרוס
  • 4 גרם פפריקה מעושנת
  • 10 גרם פלפל שחור טחון
  • 3 גרם זרעי חרדל
  • 3 גרם זרעי כוסברה
  • 10 גרם שום גבישי
  • 20 גרם מלח
  1. לטחון את כל התבלינים להוסיף את הטריאקי
  2. להקפיא את נתח הבשר לשעתיים לפרוס ל 8-10 מ״מ

    לערבב בקערה את הבשר והתבלינים וללוש היטב

  3. לסגור עם ניילון נצמד בקערה ולהניח במקרר ל 48 שעות

  4. להוציא מהמקרר ולחבוט בו עם פטיש ע"מ לדקק לחצי מהעובי

  5. לייבש את עודפי הרוטב והתבלינים על נייר סופג

  6. לייבש בעזרת האמצעים שקיימים אצלך

    ניתן בתנור אפיה עם דלת פתוחה על ℃70

    או בתנור יבוש יעודי או במעשנה מה שיוסיף לו טעם מעושן.

חטיף
אמריקאי
מיובש, קל לביצוע
קל
בסיסית