פסטרמה רומנית

פסטרמה שוורמה נקבה טעימה שהפכה לתושבת קבע במקרר אצלנו

שוק הודו (שווארמה נקבה)

פסטרמה שהיא תושבת קבע אצלנו במקרר .

  • מערבל בשר
  • מכונת ואקום
  • סוויד
  • מעשנה
  • 1000 גרם בשר שוק הודו (שווארמה נקבה)
  • 18 גרם מלח
  • 2.5 גרם מלח ניטריט
  • 1 גרם גרם אסקובט
  • 5 גרם שום גבישי
  • 3 גרם גרגירי חרדל
  • 1 עלה דפנה
  • 1 שן ציפורן

כבישה

  1. טוחן את כל התבלינים מערבב עם הבשר טוב במיקסר עד שדביק

  2. להכניס לרשת בשר ואז לוואקום תוך הידוק ונתינת צורה

  3. מכניס למקרר ל 14 ימים לתת למלח ניטריט לעבוד.

בישול

  1. לאחר מכן מכניס לאמבט סו ויד ℃64 למשך 3 שעות

    בסיום מכניס לקירור אמבט קרח ל3 שעות

  2. עישון ℃80 עד ℃56 פנימי קירור 24 שעות על רשת במקרר.

  3. קירור 24 שעות על רשת במקרר

  4. פריסה דקה והנאה.

תודה ל Yosi Ben Vakil על הטיפים על הדרך.

פסטרמה
רומני
מעושן, סוויד, פסטרמה, קל לביצוע
קל
בסיסית