ליקר דובדבנים

ליקר דובדבנים
משקה קיצי מתוק מוגש קר (קפוא) לאחרי הארוחה בעל ריכוז אלכוהול של 20-25% מרענן וטעים.
- צנצנת 5 ליטר אטומה לאויר
- 6 ק"ג דובדבן מתוק
- 2 ק"ג סוכר
- 3 ליטר אלכוהול 95%
- 4 ליטר מים
נתחיל מלשתוף את הדובדבנים טוב
להכניס לצנצנות את הדובדבנים ואת הסוכר בשכבות לסרוגים ולכסות באלכוהול.
לאטום את הצנצנת ולתת לאלכוהול למצות את הצבע והטעם מהדובדבנים למשך שלושה ימים.
מכניסים לסיר 4 ליטר מים ואת הסוכר הדובדבנים ואלכוהול, ומבקבקים.
מכניסים בקבוק אחד למקפיא ודואגים שיהיה בקבוק אחד שם באופן קבוע.
את הדובדבנים שומרים בצנצנת אטומה ומגישים עם השתיה ומתוכננת גלידה אלכוהולית שאם תצא מוצלח נספר לכם עם מתכון וצריך למצא עוד רעיונות.