פסטרמה שוורמה נקבה טעימה שהפכה לתושבת קבע במקרר אצלנו
שוק הודו (שווארמה נקבה)

פסטרמה שהיא תושבת קבע אצלנו במקרר .
- מערבל בשר
- מכונת ואקום
- סוויד
- מעשנה
- 1000 גרם בשר שוק הודו (שווארמה נקבה)
- 18 גרם מלח
- 2.5 גרם מלח ניטריט
- 1 גרם גרם אסקובט
- 5 גרם שום גבישי
- 3 גרם גרגירי חרדל
- 1 עלה דפנה
- 1 שן ציפורן
כבישה
טוחן את כל התבלינים מערבב עם הבשר טוב במיקסר עד שדביק
להכניס לרשת בשר ואז לוואקום תוך הידוק ונתינת צורה
מכניס למקרר ל 14 ימים לתת למלח ניטריט לעבוד.
בישול
לאחר מכן מכניס לאמבט סו ויד ℃64 למשך 3 שעות
בסיום מכניס לקירור אמבט קרח ל3 שעות
עישון ℃80 עד ℃56 פנימי קירור 24 שעות על רשת במקרר.
קירור 24 שעות על רשת במקרר
פריסה דקה והנאה.
תודה ל Yosi Ben Vakil על הטיפים על הדרך.