פסטרמה טלה בתיבול שווארמה

אחת המוצלחות ביותר
והמפתיעה ביותר עד כה לדעת כל מי שטעם
הרוב נאכל עד בזמןהפריסה הראשונית
- מכונת ואקום
- סוויד
- מעשנה
- 500 גרם כתף טלה
- 400 גרם כתף בקר מרכזית
- 100 גרם שומן בקר/כבש
- 2.5 גרם ניטריט
- 17 גרם מלח
- 4 גרם פוספט
- 5 גרם אבקת שום
- 8 גרם תבלין שווארמה קנוי
לפרוס את הבשר לרצועות של 1.5×1.5 ס"מ
לקרר את הבשר ל ℃1
לערבב את כל התבלינים והבשר במעבל בשר עד שדביק
לסדר בשקית וואקום בשכבות להדק היטב תוך כדי מתן צורה והידוק ע"י הוואקום להלחים את השקית רק כאשר מהודק היטב והצורה יפה.
לכבוש לפחות ל 10-14 ימים במקרר
לבשל בסווידבטמפרטורה של ℃64 למשך 40 שעות
להוציא ל 3 שעות אמבט קרח יש לדאוג שיהיה קרח לאורך כל הזמן ולהוסיף במידת הצורך(אני מוסיף מלח למים מוריד את הטמפרטורה בעוד מעלה או שניים)
והופ למעשנה עם שבבים של חבית וויסקי ℃70 למשך שעה
להוציא לקירור על רשת במקרר רגיל
לפרוס ולאכול באיפוק רב