קורנדביף בכבישה

קורנביף בכבישה

בריסקט בכבישה יבשה ארוכה

  • מכונת ואקום
  • סוויד
  • מעשנה
  • 1000 גרם חזה בקר

מלחי שימור

  • 2.5 גרם מלח ניטריט 6%
  • 0.5 גרם מלח אסקרובט
  • 15 גרם מלח גס

תבלון ערער

  • 5 גרם גרגרי ערער טחונים
  • 3 גרם גרעיני כוזברה
  • 2 גרם פלפל שחור
  • 0.5 גרם הל
  • 4 גרם שום גבישי
  • 1.5 גרם מוסקט טחון

תבלון פלפל

  • 6 גרם שום גבישי
  • 1 גרם אגוז מוסקט
  • 3 גרם פלפל לבן
  • 6 גרם פלפל ארבע עונות
  • 1.5 גרם זנגוויל טחון

כבישה

  1. לטחון וערבב את כל המלחים והתבלינים להספיג אותם תוך עיסוי לנתח עד שהכל דבוק לנתח

    להכניס לשקית וואקום, לאטום אני אוטם תמיד כפול.

    להכניס למקרר ל 45 יום כל כמה ימים להפוך ולעסות ע"מ להחדיר פנימה את המלחים שהכבישה תחדור טוב (ושלא יהיה את כתם המכוער במרכז הנתח).

סוויד

  1. לאחר הכבישה מכניסים לאמבטיה לבישול בסוויד ℃84.4 למשך 10 שעות.

    להוציא לאמבט קרח עם מלח לשוק פריז למשך כ שעה,

    לפתוח את השקית לשמור את הנוזלים כציר בקר לרטבים (אולי נעלה מתכון הכנה בהמשך).

סגירה

  1. להכניס פתוח ע"ג רשת ליבוש במקרר רגיל למשך 24 שעות לפרוס ולהנות.

נקניק, פסטרמה
אמריקאי
כבוש, סוויד, פסטרמה
בנוני
בסיסית