כמות/מנות: 10 סהכ זמן: 2 hrs 15 mins קושי: Beginner

מלבי שמנת

מלבי שמנת עשיר בטעם

קינוח קר שאני מאוד אוהב

זמן הכנה 5 mins זמן בישול 10 mins זמן מנוחה 2 hrs סהכ זמן 2 hrs 15 mins קושי: Beginner כמות/מנות: 10 קלוריות: 165

Ingredients

Cooking Mode Disabled

המלבי

סירופ

תוספות להרכבה

הוראות הכנה

המלבי

  1. שמים את הקורנפלור וכ 250 מל חלב בכוס גדולה

    מערבבים עד שאין גושים ומוסיפים את מי הורדים ומניחים בצד

  2. מכינים את כלי ההגשה בצד מוכנים למזיגה.

  3. שמים בסיר את הסוכר החלב והשמנת ומחממים עד סף רתיחה תוך כדי ערבוב

    כאשר החלב מתחיל לבעבע מערבבים שוב את הקונפלור והחלב שבצד, ומוסיפים לסיר תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שמסמיך ממשיכים לערבב תוך גירוד התחתית כ 4-5 דקות (חייב להמשיך לחמם ולערבב נימרצות כדי לקבל למחרת מרקם מוצק ולא נוזלי) ומוזגים לכלים שהכנו.

    יש לכסות את הכלים ישר בסוף המזיגה ע"מ שלא יווצר קרום ולהעביר למקרר.

    לתת למלבי להתיצב במקרר כ -שעתיים לפחות.

הסירופ

  1. יש להכניס את כל המרכיבים לסיר קטן על אש קטנה ולהסמיך כ 20-15 דקות

    לקרר ולשמור בבקבוק 

הרכבה

  1. לוקחים את המלבי מוסיפים קוקוס פיסטוק וקינמון בוזקים מעל את הסירופ.

    וטורפים בהנאה.

ערכים תזונתיים

Servings 10


Amount Per Serving
Calories 165kcal
% Daily Value *
Total Fat 4.92g8%
Saturated Fat 2.95g15%
Cholesterol 16.56mg6%
Sodium 28.97mg2%
Total Carbohydrate 29g10%
Dietary Fiber 0.52g3%
Sugars 21g
Protein 1.96g4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network