ליקר דובדבנים
ליקר דובדבנים משקה קיצי מתוק מוגש קר (קפוא) לאחרי הארוחה בעל ריכוז אלכוהול של 20-25% מרענן וטעים.

מרכיבים
Instructions
-
נתחיל מלשתוף את הדובדבנים טוב
להכניס לצנצנות את הדובדבנים ואת הסוכר בשכבות לסרוגים ולכסות באלכוהול.
-
לאטום את הצנצנת ולתת לאלכוהול למצות את הצבע והטעם מהדובדבנים למשך 60 ימים.
-
מכניסים לסיר 4 ליטר מים ואת תכולת בצנצנות מערבעים היטב, ומבקבקים את הנוזל.
-
מכניסים בקבוק אחד למקפיא ודואגים שיהיה בקבוק אחד שם באופן קבוע.
-
את הדובדבנים שומרים בצנצנת אטומה ומגישים עם השתיה או מוסיפים לגלידת וניל דובדבנים אלכוהולית טעימה.