כמות/מנות: 10 סהכ זמן: 2 hrs 45 mins קושי: Beginner

ליקר דובדבנים

ליקר דובדבנים משקה קיצי מתוק מוגש קר (קפוא) לאחרי הארוחה בעל ריכוז אלכוהול של 20-25% מרענן וטעים.

זמן הכנה 120 mins זמן בישול 45 mins סהכ זמן 2 hrs 45 mins קושי: Beginner כמות/מנות: 10

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

Instructions

  1. נתחיל מלשתוף את הדובדבנים טוב

    להכניס לצנצנות את הדובדבנים ואת הסוכר בשכבות לסרוגים ולכסות באלכוהול.

  2. לאטום את הצנצנת ולתת לאלכוהול למצות את הצבע והטעם מהדובדבנים למשך 60 ימים.

  3. מכניסים לסיר 4 ליטר מים ואת תכולת בצנצנות מערבעים היטב, ומבקבקים את הנוזל.

  4. מכניסים בקבוק אחד למקפיא ודואגים שיהיה בקבוק אחד שם באופן קבוע.

  5. את הדובדבנים שומרים בצנצנת אטומה ומגישים עם השתיה או מוסיפים לגלידת וניל דובדבנים אלכוהולית טעימה.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network