כמות/מנות: 10 סהכ זמן: 35 mins קושי: Beginner

קרם בוואריה

קרם בוואריה עם שבבי שוקולד מריר קינוח עתיק ואלמותי כשנעשה נכון.

זמן הכנה 20 mins זמן בישול 15 mins סהכ זמן 35 mins קושי: Beginner כמות/מנות: 10 קלוריות: 308

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

רוטב והגשה

הוראות הכנה

  1. שמים בכוס מים קרים את הגלטין ומניחים במקרר ל 10 דקות ע"מ שיתרכך.

  2. מגרדים את השוקולד בפומפיה גסה לשבבים מניחים במקרר

  3. בסיר טורפים לתערובת אחידה את הסוכר החלמונים הוניל והמלח.

    שמים בסיר את החלב ומביאים לרתיחה, מוסיפים את החלב החם לסיר הביצים תוך כדי ערבוב תמידי, עד לטמפרטורה 82 מעלות, להסיר מיד מהאש ולהוסיף מיד את הג'לטין ולערבב עד להמסה מלאה של הג'לטין, ולקרר במשך כ-20 דקות לטמפרטורת החדר.

  4. בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.

    מקפלים את הקצפת אל התערובת האנגלז עד שמתקבלת תערובת אחידה.

    מפרידים כ30% מהתערובת לכלי נפרד, ומקפלים לתוכו את השוקולד המגורד.

  5. מוזגים לכוסות הגשה את התערובת הלבנה ומניחים במקפיא ל כ-20 דקות להוציא להוסיף לכוסות את התערובת עם השוקולד ולהכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות

רוטב שוקולד

  1. להמיס במיקרו את השוקולד להוסיף את השמן ולערבב היטב

הגשה

  1. בוזקים רוטב שוקולד ומעט אגוזים ושקדים

ערכים תזונתיים

Servings 10


Amount Per Serving
Calories 308kcal
% Daily Value *
Total Fat 18g28%
Saturated Fat 14g70%
Total Carbohydrate 32g11%
Protein 4g8%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network