קרם בוואריה
קרם בוואריה עם שבבי שוקולד מריר קינוח עתיק ואלמותי כשנעשה נכון.

מרכיבים
רוטב והגשה
הוראות הכנה
-
שמים בכוס מים קרים את הגלטין ומניחים במקרר ל 10 דקות ע"מ שיתרכך.
-
מגרדים את השוקולד בפומפיה גסה לשבבים מניחים במקרר
-
בסיר טורפים לתערובת אחידה את הסוכר החלמונים הוניל והמלח.
שמים בסיר את החלב ומביאים לרתיחה, מוסיפים את החלב החם לסיר הביצים תוך כדי ערבוב תמידי, עד לטמפרטורה 82 מעלות, להסיר מיד מהאש ולהוסיף מיד את הג'לטין ולערבב עד להמסה מלאה של הג'לטין, ולקרר במשך כ-20 דקות לטמפרטורת החדר.
-
בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה.
מקפלים את הקצפת אל התערובת האנגלז עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מפרידים כ30% מהתערובת לכלי נפרד, ומקפלים לתוכו את השוקולד המגורד.
-
מוזגים לכוסות הגשה את התערובת הלבנה ומניחים במקפיא ל כ-20 דקות להוציא להוסיף לכוסות את התערובת עם השוקולד ולהכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות
רוטב שוקולד
-
להמיס במיקרו את השוקולד להוסיף את השמן ולערבב היטב
הגשה
-
בוזקים רוטב שוקולד ומעט אגוזים ושקדים
ערכים תזונתיים
Servings 10
- Amount Per Serving
- Calories 308kcal
- % Daily Value *
- Total Fat 18g28%
- Saturated Fat 14g70%
- Total Carbohydrate 32g11%
- Protein 4g8%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.