כמות/מנות: 1000 סהכ זמן: 25 hrs קושי: Intermediate

ביף ג’רקי

בשר מיובש שמגיע מדרום אמריקה בגרסה מתובלת שמספקת מנת חלבון או סתם כחטיף.

זמן הכנה 1,500 mins סהכ זמן 25 hrs קושי: Intermediate כמות/מנות: 1000 קלוריות: 409

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

הוראות הכנה

  1. לטחון את כל התבלינים להוסיף את הטריאקי
  2. להקפיא את נתח הבשר לשעתיים לפרוס ל 8-10 מ״מ

    לערבב בקערה את הבשר והתבלינים וללוש היטב

  3. לסגור עם ניילון נצמד בקערה ולהניח במקרר ל 48 שעות

  4. להוציא מהמקרר ולחבוט בו עם פטיש ע"מ לדקק לחצי מהעובי

  5. לייבש את עודפי הרוטב והתבלינים על נייר סופג
  6. לייבש בעזרת האמצעים שקיימים אצלך

    ניתן בתנור אפיה עם דלת פתוחה על ℃70

    או בתנור יבוש יעודי או במעשנה מה שיוסיף לו טעם מעושן.

ערכים תזונתיים

Servings 1000


Amount Per Serving
Calories 409kcal
% Daily Value *
Total Fat 26g40%
Saturated Fat 11g56%
Cholesterol 48mg16%
Sodium 2081mg87%
Potassium 597mg18%
Total Carbohydrate 11g4%
Dietary Fiber 1.8g8%
Sugars 9g
Protein 33g66%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network