ליקר דובדבנים משקה קיצי מתוק מוגש קר (קפוא) לאחרי הארוחה בעל ריכוז אלכוהול של 20-25% מרענן וטעים.
נתחיל מלשתוף את הדובדבנים טוב
להכניס לצנצנות את הדובדבנים ואת הסוכר בשכבות לסרוגים ולכסות באלכוהול.
לאטום את הצנצנת ולתת לאלכוהול למצות את הצבע והטעם מהדובדבנים למשך 60 ימים.
מכניסים לסיר 4 ליטר מים ואת תכולת בצנצנות מערבעים היטב, ומבקבקים את הנוזל.
מכניסים בקבוק אחד למקפיא ודואגים שיהיה בקבוק אחד שם באופן קבוע.
את הדובדבנים שומרים בצנצנת אטומה ומגישים עם השתיה או מוסיפים לגלידת וניל דובדבנים אלכוהולית טעימה.