נקניק ויסקה
נקניק וייסקה עם טעמים כפריים מעושן קלות ומיובש.

מרכיבים
הוראות הכנה
טחינה
-
יש לקרר את הבשר ואת יחידת המטחנה ל ℃1 במקפיא, במקביל יש לטחון את כל התבלינים דק.
-
להוציא את הבשר ולטחון ברשת 3, לערבב אתו במערבל עם התבלינים עד שניהיה דביק.(ניתן גם במיקסר עם וו גיטרה)
נקנוק
-
נקנוק בשרוול בקוטר 45Ø מ"מ ליחידות של 10-15 ס"מ להשאיר בחוץ כ 24 שעות
לעשן ב-℃70 למשך שעה.
להעביר למקרר יבוש לחודש עד איבוד 35-45% מהמשקל.
ערכים תזונתיים
Servings 1000
- Amount Per Serving
- Calories 312kcal
- % Daily Value *
- Protein 26g52%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.