נקניק מיסליבסקה
נקניק מיסליבסקה (נקניק ציידים) בפולנית Kielbasa myśliwska הוא סוג של קילבסה מעושן קלות ומיובש.

מרכיבים
הוראות הכנה
טחינה
-
יש לקרר את הבשר ואת יחידת המטחנה ל ℃1 במקפיא, במקביל יש לטחון את כל התבלינים דק.
-
להוציא את הבשר ולטחון ברשת 3, לערבב אתו במערבל עם התבלינים עד שניהיה דביק.(ניתן גם במיקסר עם וו גיטרה)
לנקניק
-
נקנוק בשרוול בקוטר 40-60Ø מ"מ ליחידות של 10-15 ס"מ להשאיר בחוץ כ 24 שעות לעשן ב-℃70 למשך עד ℃65 פנימי.
להעביר למקרר יבוש עד איבוד 40-45% מהמשקל.
לקבנוס
-
לקבנוס נקנוק בשרוול קולוגן 23Ø מ"מ או מעי טבעי, או להזליף על רשת פסים בקוטר 20 מ"מ להכניס לעישון ℃70 למשך שעה מהמעשנה מעביר ליבוש בתנור יבוש 75°c עד לאיבוד 50% ממשקל או כ 5-6 שעות בתנור אפיה טורבו עם דלת מעט פתוחה על ℃75 עד ℃65 פנימי
ערכים תזונתיים
Servings 1000
- Amount Per Serving
- Calories 312kcal
- % Daily Value *
- Protein 26g52%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.