נקניק פיקנטי ואף חריף טעים מאוד בכריך ועל פיצה
סלמי פפרוני
נקניק פיקנטי מבושל וחריף

Ingredients
Instructions
טחינה
-
מתחילים בלקצב את השומן והבשר בנפרד
לאחר מכן יש לקרר את הבשר ואת יחידת המטחנה ל ℃1 במקפיא כמו גם את השומן,
להוציא את הבשר ולטחון ברשת 5 ולהחזיר למקפיא לקרר שוב לחצי שעה,
לקבנוס להוציא את הבשר ולטחון ברשת 3 ולהחזיר למקפיא,
לטחון את השומן ברשת 5 מ"מ לערבב אתו במערבל עם הבשר והתבלינים עד שניהיה דביק.(ניתן גם במיקסר עם וו גיטרה)
נקנוק ועישון
-
נקנוק בשרוול קולוגן 60Ø מ"מ ומעלה.
עישון ℃50 למשך שעה מעלים את הטמפרטורה ל℃60 כעבור שעה מעלים ל ℃70 מהמעשנה מעביר ליבוש בתנור יבוש 75°c עד לפנימי 65°c.
וישר לאמבטיה קרח כשהתקרר להוציא לתלות ליבוש בחוץ
ערכים תזונתיים
Servings 700
- Amount Per Serving
- Calories 356kcal
- % Daily Value *
- Total Fat 28g44%
- Saturated Fat 12g60%
- Trans Fat 0.75g
- Cholesterol 95mg32%
- Potassium 1000mg29%
- Total Carbohydrate 4g2%
- Protein 22g44%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
הערה
ההבדל בין הקבנוס לנקניק הוא רק קוטר השרוול