כמות/מנות: 700 סהכ זמן: 5 hrs

נקניק פיקנטי ואף חריף טעים מאוד בכריך ועל פיצה

סלמי פפרוני

נקניק פיקנטי מבושל וחריף

זמן הכנה 180 mins זמן בישול 120 mins סהכ זמן 5 hrs טמפרטורת בישול: 70  C כמות/מנות: 700 קלוריות: 356

Ingredients

Cooking Mode Disabled

Instructions

טחינה

  1. מתחילים בלקצב את השומן והבשר בנפרד

    לאחר מכן יש לקרר את הבשר ואת יחידת המטחנה ל ℃1 במקפיא כמו גם את השומן,

    להוציא את הבשר ולטחון ברשת 5 ולהחזיר למקפיא לקרר שוב לחצי שעה,

    לקבנוס להוציא את הבשר ולטחון ברשת 3 ולהחזיר למקפיא,

    לטחון את השומן ברשת 5 מ"מ לערבב אתו במערבל עם הבשר והתבלינים עד שניהיה דביק.(ניתן גם במיקסר עם וו גיטרה)

נקנוק ועישון

  1. נקנוק בשרוול קולוגן 60Ø מ"מ ומעלה.

    עישון ℃50 למשך שעה מעלים את הטמפרטורה ל℃60 כעבור שעה מעלים ל ℃70 מהמעשנה מעביר ליבוש בתנור יבוש 75°c עד לפנימי 65°c.

    וישר לאמבטיה קרח כשהתקרר להוציא לתלות ליבוש בחוץ

ערכים תזונתיים

Servings 700


Amount Per Serving
Calories 356kcal
% Daily Value *
Total Fat 28g44%
Saturated Fat 12g60%
Trans Fat 0.75g
Cholesterol 95mg32%
Potassium 1000mg29%
Total Carbohydrate 4g2%
Protein 22g44%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

הערה

ההבדל בין הקבנוס לנקניק הוא רק קוטר השרוול

מילות מפתח: אלכוהולי, אפיה, בצקים, דזרטיף, כבוש, לטאבון, מבושל, מהיר, מיובש, מיושן, מעושן, מתוק, נימוח, סוויד, סלמי, פסטרמה, קל לביצוע, קרם

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network