כמות/מנות: 4 סהכ זמן: 26 hrs 5 mins קושי: Intermediate

פיצה נפוליטנית

פיצה נפוליטנה היא סוג של פיצה העשויה מבצק בן 4 מרכיבים בעלי יחסים קבועים, עגבניות ומגבינת מוצרלה. את הגרסה האיטלקית הקלאסית מכינים מעגבניות סן מרזנו, זן הצומח בקרבת הר וזוב, וממוצרלה "די בופלה קאמפנה", אופן הכנת הפיצה נפוליטנה מוכר כחלק מהמורשת התרבותית של איטליה.

זמן הכנה 2 hrs זמן בישול 5 mins זמן מנוחה 24 hrs סהכ זמן 26 hrs 5 mins קושי: Intermediate טמפרטורת בישול: 450  C כמות/מנות: 4 קלוריות: 467 kcal מתאים לעונה: לכל השנה

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

בצק

הוראות הכנה

  1. בצק

    מוסיפים לקערת המיקסר את הקמחים והשמרים ומתחילים ללוש עם וו לישה.

    תוך כדי לישה מוסיפים לאט את המים.

    לשים עד שמתאחד לכדי גוש ומוסיפים את המלח לתחתית הבצק ולשים בערך 8 דקות.

    נותנים לבצק מנוחה של 30 דקות כגוש בתוך הקערה כשהיא מכוסה.

    לאחר מכן נחלק לכדורים ונכדרר כדורים של 300 גרם.

    נשאיר להתפחה בטמפרטורת חדר עד שהכדורים מכפילים את נפחם פי 3.

    פותחים את הבצק כאשר משאירים טבעת בצק בהיקף עבה יותר.מוסיפים את הרוטב התוספות והמוצרלה ולטאבון.

ערכים תזונתיים

Servings 4


Amount Per Serving
Calories 245kcal
% Daily Value *
Total Fat 1g2%
Trans Fat 7.2g
Cholesterol 3.6mg2%
Total Carbohydrate 34g12%
Protein 11g22%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

מילות מפתח: אפיה,

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network