כמות/מנות: 1000 סהכ זמן: 1,090 hrs קושי: Intermediate

קורנביף בכבישה יבשה

בריסקט בכבישה יבשה ארוכה

זמן הכנה 64,800 mins זמן בישול 600 mins סהכ זמן 1,090 hrs קושי: Intermediate כמות/מנות: 1000

Ingredients

Cooking Mode Disabled

מלחי שימור

תבלון ערער

תבלון פלפל

הוראות הכנה

כבישה

  1. לטחון וערבב את כל המלחים והתבלינים להספיג אותם תוך עיסוי לנתח עד שהכל דבוק לנתח

    להכניס לשקית וואקום, לאטום אני אוטם תמיד כפול.

    להכניס למקרר ל 45 יום כל כמה ימים להפוך ולעסות ע"מ להחדיר פנימה את המלחים שהכבישה תחדור טוב (ושלא יהיה את כתם המכוער במרכז הנתח).

סוויד

  1. לאחר הכבישה מכניסים לאמבטיה לבישול בסוויד ℃84.4 למשך 10 שעות.

    להוציא לאמבט קרח עם מלח לשוק פריז למשך כ שעה,

    לפתוח את השקית לשמור את הנוזלים כציר בקר לרטבים (אולי נעלה מתכון הכנה בהמשך).

סגירה

  1. להכניס פתוח ע"ג רשת ליבוש ויצוב במקרר רגיל למשך 24 שעות לפרוס ולהנות.

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network