קורנביף בכבישה יבשה
בריסקט בכבישה יבשה ארוכה

Ingredients
מלחי שימור
תבלון ערער
תבלון פלפל
הוראות הכנה
כבישה
-
לטחון וערבב את כל המלחים והתבלינים להספיג אותם תוך עיסוי לנתח עד שהכל דבוק לנתח
להכניס לשקית וואקום, לאטום אני אוטם תמיד כפול.
להכניס למקרר ל 45 יום כל כמה ימים להפוך ולעסות ע"מ להחדיר פנימה את המלחים שהכבישה תחדור טוב (ושלא יהיה את כתם המכוער במרכז הנתח).
סוויד
-
לאחר הכבישה מכניסים לאמבטיה לבישול בסוויד ℃84.4 למשך 10 שעות.
להוציא לאמבט קרח עם מלח לשוק פריז למשך כ שעה,
לפתוח את השקית לשמור את הנוזלים כציר בקר לרטבים (אולי נעלה מתכון הכנה בהמשך).
סגירה
-
להכניס פתוח ע"ג רשת ליבוש ויצוב במקרר רגיל למשך 24 שעות לפרוס ולהנות.