בריסקט בכבישה יבשה ארוכה
לטחון וערבב את כל המלחים והתבלינים להספיג אותם תוך עיסוי לנתח עד שהכל דבוק לנתח
להכניס לשקית וואקום, לאטום אני אוטם תמיד כפול.
להכניס למקרר ל 45 יום כל כמה ימים להפוך ולעסות ע"מ להחדיר פנימה את המלחים שהכבישה תחדור טוב (ושלא יהיה את כתם המכוער במרכז הנתח).
לאחר הכבישה מכניסים לאמבטיה לבישול בסוויד ℃84.4 למשך 10 שעות.
להוציא לאמבט קרח עם מלח לשוק פריז למשך כ שעה,
לפתוח את השקית לשמור את הנוזלים כציר בקר לרטבים (אולי נעלה מתכון הכנה בהמשך).
להכניס פתוח ע"ג רשת ליבוש ויצוב במקרר רגיל למשך 24 שעות לפרוס ולהנות.