קרם בורלה
קרם בורלה קינוח צרפתי מפורסם בעל שכבה של סוכר מקורמל טעים טעים טעים

מרכיבים
הוראות הכנה
-
מחממים תנור ל [wprm-temperature value="120" unit="C" icon="oven-fan"]
-
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה.
-
במקביל טורפים בקערה סוכר וחלמונים עד שהתערובת הופכת בהירה.
-
מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, כשהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.
-
מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה זהירות שהמים לא יחדרו לכלים עם הברולה.
-
אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר באמבט המים לטמפ’ החדר. מעבירים למקרר עד שהקרם קר מאוד, לפחות שעתיים.
הגשה
-
בוזקים סוכר חום על הקרם ושורפים עם ברנר עד שמתקרמל
להיזהר לא לשרוף זה נהיה מר ונהרס
ערכים תזונתיים
Servings 10
- Amount Per Serving
- Calories 549kcal
- % Daily Value *
- Total Fat 33g51%
- Saturated Fat 21g105%
- Cholesterol 27mg9%
- Sodium 77mg4%
- Total Carbohydrate 59g20%
- Protein 4g8%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.