כמות/מנות: 10 סהכ זמן: 30 mins קושי: Beginner

קרם בורלה

קרם בורלה קינוח צרפתי מפורסם בעל שכבה של סוכר מקורמל טעים טעים טעים

זמן הכנה 15 mins זמן בישול 15 mins סהכ זמן 30 mins קושי: Beginner כמות/מנות: 10 קלוריות: 549

מרכיבים

Cooking Mode Disabled

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל [wprm-temperature value="120" unit="C" icon="oven-fan"]

  2. בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה.
  3. במקביל טורפים בקערה סוכר וחלמונים עד שהתערובת הופכת בהירה.
  4. מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, כשהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.

  5. מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה זהירות שהמים לא יחדרו לכלים עם הברולה.

  6. אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר באמבט המים לטמפ’ החדר. מעבירים למקרר עד שהקרם קר מאוד, לפחות שעתיים.

הגשה

  1. בוזקים סוכר חום על הקרם ושורפים עם ברנר עד שמתקרמל

    להיזהר לא לשרוף זה נהיה מר ונהרס

ערכים תזונתיים

Servings 10


Amount Per Serving
Calories 549kcal
% Daily Value *
Total Fat 33g51%
Saturated Fat 21g105%
Cholesterol 27mg9%
Sodium 77mg4%
Total Carbohydrate 59g20%
Protein 4g8%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

מילות מפתח: אלכוהולי, אפיה, בצקים, דזרטיף, כבוש, לטאבון, מבושל, מהיר, מיובש, מיושן, מעושן, מתוק, נימוח, סוויד, סלמי, פסטרמה, קל לביצוע, קרם

הכנת מתכון זה?

תייג אותי אם בישלת מתכון זה. עקוב אחרי לא עוד מתכונים.

מקור תמונת מחבר

עמיקם באום

חובב בישול

טכנאי מכונות נגרות במקצועי אוהב לבשל מדי פעם לאפות ומשוגע על בשר ויש מי שיגידו בכלל !

האתר הוקם למלא צורך לרשום את המתכונים שלי בצורה מסודרת, במקום מרוכז אחד כך שיוצגו באופן שיקל עליי גם לשמור וגם לשתף מתכונים שלי ושל אחרים ששותפו איתי.

מקוה שתהנו מהמתכונים ושיצא לכם טעים תמיד.

בכל שאלה שתפנו אלי אשמח לנסות לעזור.

Rate this recipe

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Add a question

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Min

Share it on your social network